Lenen

Het hebben van een lening is vandaag de dag geen schande meer. Voor grote uitgaven ineens kan een lening uitkomst bieden. Veel Nederlanders hebben dan ook op de een of andere manier een geldlening. Zaak blijft natuurlijk wel om goed voorbereid en wel overdacht een lening aan te gaan. Haastige spoed, zelden goed. Even snel een lening nemen raden wij u dan ook stellig af! Wat u ook niet moet vergeten is dat een lening terugbetaald moet worden. Ga dus niet in op kredietaanbiedingen waar u alleen rente mag betalen.

Een nieuwe lening aangaan

Voor een plotselinge grote uitgave kan een lening uitkomst bieden. Een andere auto, een verbetering of reparatie aan uw woning, zijn zo enkele voorbeelden.
Belangrijk is dat de gekozen kredietvorm goed moet aansluiten bij het bestedingsdoel. Een lening aangaan voor de aanschaf van een auto en deze in tien jaar terugbetalen is onverstandig. Voor een keuken zou dit eerder aannemelijk kunnen zijn.
Wat is de rente? Wat betaal ik nu totaal terug? Vragen waar U zich goed en gedegen over zult moeten laten informeren

Ik heb al meerdere leningen lopen op dit moment. Is samenvoegen dan een oplossing?

Veel mensen hebben meerdere leningen naast elkaar lopen. Dit kan in de loop der tijd zo ontstaan zijn. Op een gegeven moment wordt het onoverzichtelijk. Meerdere maandelijkse afschrijvingen kunnen opgeteld behoorlijk oplopen.
Het kan dan verstandig zijn al deze lopende leningen samen te voegen in één nieuwe lening tegen een aantrekkelijke rente en maandlast. Belangrijk is dat er ook hier weer rekening gehouden wordt met een bepaalde "afbouw". Wij informeren u graag.

Ik heb op dit moment een lening lopen, zou deze goedkoper kunnen?

Het is altijd verstandig om regelmatig kritisch te kijken naar uw huidige lening.
Wat betaal ik aan rente en is deze niet veel te hoog?
In de meeste gevallen kunt u kosteloos overstappen naar een andere kredietverstrekker die een lagere rente hanteert. De besparing aan rente kan oplopen tot honderden, soms wel duizenden euro's. Wij rekenen graag voor u uit of ook u zou kunnen besparen. Mocht uw huidige bank kosten in rekening brengen dan zullen wij dit meenemen in onze berekening.

Tip

Rood staan bij uw bank is een dure vorm van lenen. De gemakkelijkste verdiensten van uw bank.
Verzendhuis kredieten zijn ook een dure vorm van lenen. Beter is het om deze over te sluiten!

 
Design en realisatie: Only-IT

Budget Advies Groep

Hartelijk dank voor uw aanvraag. U zult binnen enkele minuten een bevestigingsmail van ons ontvangen opdat u zeker weet dat wij uw aanvraag in goede orde hebben ontvangen. Wij vragen u deze mail aandachtig door te lezen

Bevestigingsmail wordt verzonden naar:

Indien u binnen een paar minuten nog geen email heeft ontvangen, controleert u dan uw spambox...

U kunt dit scherm nu afsluiten..

Budget Advies Groep

Hartelijk dank voor uw aanvraag. We zullen zsm contact met u opnemen.

U kunt dit scherm nu afsluiten..