Financiële zekerheid

U kunt uw lening beschermen.

Het is niet iets om dagelijks bij stil te staan, maar er kan ons altijd iets overkomen. We kunnen ziek worden, een ongeval krijgen of onverhoeds ontslagen worden. In zulke gevallen is het handig om iets "achter de hand" te hebben. Een financiële buffer die de eventuele terugval in inkomen aanvult of bijkomende kosten goedmaakt, kosten die in geval van ziekte, ongeval of werkeloosheid op u af kunnen komen.

Ons Financieel Zekerheidsplan betaald de maandtermijn van uw lening als u niet in staat bent om te werken door ziekte, ongeval of lichamelijk letsel, maar ook bij onvrijwillige werkeloosheid. Dat is natuurlijk een geruststellende gedachte. Want per slot van rekening gaan uw vaste lasten niet omlaag.

Ook kunnen wij u deze zekerheid bieden indien u of uw partner onverhoopt komt te overlijden. Het openstaande saldo wordt dan geheel of gedeeltelijk kwijtgescholden. Uw nabestaanden blijven dan niet met uw schuld zitten. Een geruststellende zekerheid.

Wilt u meer weten over deze bescherming, of heeft u al zo'n bescherming en bent u bang dat u hier teveel voor heeft betaald, bel dan met één van onze adviseurs. 023-529 50 50

PS. Uw lening beschermen is altijd vrijblijvend, in sommige situaties echter kan de bank een bescherming verplichten.

Design en realisatie: Only-IT

Budget Advies Groep

Hartelijk dank voor uw aanvraag. U zult binnen enkele minuten een bevestigingsmail van ons ontvangen opdat u zeker weet dat wij uw aanvraag in goede orde hebben ontvangen. Wij vragen u deze mail aandachtig door te lezen

Bevestigingsmail wordt verzonden naar:

Indien u binnen een paar minuten nog geen email heeft ontvangen, controleert u dan uw spambox...

U kunt dit scherm nu afsluiten..

Budget Advies Groep

Hartelijk dank voor uw aanvraag. We zullen zsm contact met u opnemen.

U kunt dit scherm nu afsluiten..